Tarjoomo-osuuskunnan hallitus on valmistellut osuuskunnan toiminnan käynnistymistä aktiivisesti touko-kesäkuun ajan. On aika esitellä hallituksen jäsenet:

Tarjoomo-osuuskunnan hallituksen puheenjohtajana toimii Buffo-asujen yrittäjä Jatta Pöllänen. Buffo-asut valmistaa trikooneulosvaatteita kaiken ikäisille ja kokoisille. Mallistossa on myös helposti puettavia malleja, jotka helpottavat pukeutumista, kun on liikuntarajoitteita. Hallituksen varapuheenjohtajana toimii taksiyrittäjä Jaakko Heiskanen, joka toimii myös Kuopion Taksiykköset Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Kuopion Taksiykköset Oy kehittää omia palveluitaan jatkuvasti ja luo uusia palvelukonsepteja markkinoille.  

Hallituksen jäsenistä Saija Fagerlund toimii Stella Kotipalvelut Oy:ssä Kuopion yksikön vetäjänä. Stellan auto on tuttu näky kaupungilla ja kotihoito- ja kotisiivouspalvelut kuuluvat palveluvalikoimaan Kuopiossa ja Siilinjärvellä. Sisustussuunnittelu Tiina Ruotsi tuo ikäihmisille lisävuosia kotona asumiseen tarpeellisilla muutostöillä, oikeilla huonekaluvalinoilla ja hyvällä sijoittelulla esteettömyys huomioon ottaen – myös palvelukoteihin ja kuntoutuskeskuksiin. Element Studion Riikka Sabat yhdessä muiden ammattitaitoisten ohjaajien kanssa tarjoaa monipuolisesti kehonhallintamenetelmiä, lihaskuntoharjoittelua ja valmennuksia erilaisille kohderyhmille. Element Studio sijaitsee Kuopion keskustassa.

Osuuskunnan toiminta on käynnistymässä 1.8.2020. Seuraa Tarjoomoa Facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt mukana!

Aurinkoista heinäkuuta toivottaa,

Tarjoomo-osuuskunnan hallitus